maanantai 10. toukokuuta 2010

Suomi Cup

Hero kuului viime vuoden maastojuoksijoiden parhaimmistoon, (tosin ilman yhtäkään voittoa tai sertiä), joten Hero saikin kutsun tämän vuoden Suomi Cup -maastokisoihin.
Kisapaikka oli Kankaanpäässä oleva hiekkakuoppa ja kuulemma todella mukava paikka.
Hero sai alkueräparikseen Cissen (Bulldobas Apocalyptica), ja brindlet pojat juoksivatkin kuulemma tosi tasaväkisesti. Hero sai kuitenkin muutaman pisteen paremmat pisteet alkuerästä ja pääsi finaaliin pisteillä 219.
Finaalissa Hero totuttuun tapaan paransi hieman suoritustaan ja sai pisteitä 234. Parina Herolla myöskin finaalissa oli Cisse.
Lopulta Heron yhteispisteet 453 riittivät kolmanteen sijaan ja tuloshan oli sertifikaatin arvoinen eli SA. Voiton vei Amalia (Ajibu Dixie Rose) jo kolmannen kerran peräkkäin, hurjat onnittelut sinne suuntaan! Toiseksi tuli Jere (Ajibu Ebony Eyez), joka samalla valioitui maastovalioksi, onnittelut sinnekin!

Heron suoritukseen olemme todella tyytyväisiä, puhtaat juoksut ennen kaikkea ja vielä melko hyvät pisteetkin tästä kisasta. :)

Basenjien tulokset kokonaisuudessaan löytyvät täältä

Seuraavaksi suuntaammekin sitten torstaina Tampereelle ratakauden avajaisiin, jossa Hero osallistuu 280m sijoituslähtöön. Jänskää! :)