torstai 27. toukokuuta 2010

DISK..

.. lukee Heron ratakirjassa eilisen osalta. On se vaan yhtä ylä- ja alamäkeä tämä koirien kanssa harrastaminen.
Syytä lienee turha spekuloida, kuka sen tietää paitsi Hero itse? Voin vain arvailla, että olisiko sunnuntain maastostartilla ollut osuutta asiaan vai onko Herosta vain tullut niin heikkohermoinen, ettei kestä kun toinen ohittaa? Vai johtuiko se siitä, että ohittava koira olikin uros?
Heron kanssa samassa lähdössä juoksivat Jere ja Kiira. Hero sai parhaan lähdön ja johti ehkä ensimmäiset 10-15 metriä. Sitten Jere meni ohi ja sekös Heroa harmitti siinä määrin, että pää kääntyi ja häirintäähän se oli. Tämän seurauksena Hero jäi jälkeen Jerestä ja Kiirasta 5-10 m ja maaliintulojärjestys oli 1. Jere 2. Kiira ja 3. Hero. Vieheellä ei tullut minkään sortin rähinää, joten suoranaista aggressiivisuutta Jereä kohtaan en usko Heron häirinnän olleen. Oiskohan tää ollut nk. v*tutusdiski?
Mä kallistun tuohon hermojen pettämiseen paineen alla. Vaikka miksi sitten edellisviikolla rataharkoissa Hero juoksi hienosti kolmen koiran lähdössä, josta suurimman osan matkasta toisen koiran kanssa aivan rintarinnan?
Anyway sunnuntain SuBan ratamestaruuskisat jätämme siis suosiolla väliin. Ja ensi viikolla Hero pääsee rataharkkoihin juoksemaan ihan yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti