lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kevättä rinnassa

Koirat rakastavat kevättä ja aurinkoa, no kukapa ei?
Viimeaikoina ei ole tapahtunut paljon tavanomaisesta poikkeavaa. Jonkin verran olemme käyneet treffaamassa koirakavereita, Yosal on päässyt juoksemaan Zeguerenin ja Brandon kanssa muutamaan otteeseen ja Iivari pääsi taas uimaan Hyvinkäälle, tällä kertaa Finka-äitinsä, Velka-tätinsä, Niki-siskonsa ja Tino-veljensä kanssa. Q pääsi viime viikonloppuna verijäljelle, mutta enpä osaa sanoa tajusiko herra siitä sen enempää. Jäljen alku ja loppu olivat selvät, ja etenkin lopussa odottavat namit olivat tietysti spesiaalikivaa. :)

Tänään kävimme koko lauman voimin metsälenkillä Sotungissa ja saivatpahan kaikki taas purettua kunnolla energiaansa.Q tietää, että kun tulee kiltisti luokse voi saada namia!

Yosalin intohimo ovat kaikkein korkeimmat kallionyppylät
Heron kisakausi lähenee hurjaa vauhtia, ekat kisat eli Suomi-Cup maastot Kankaanpäässä ovat edessä jo 8.5.

Heron treenaus on vähän ongelmallista sillä sitä ei voi pitää vapaana ihan missä tahansa, ja koirapuistossa juoksemista enemmän kiinnostaa muiden koirien vikittely ja astuminen (mikä ärsyttää minua niin, ettemme olekaan sitten paljon puistoilleet noiden yliviriilien basenjiherrojemme kanssa). Siispä Heron kanssa on käyty lyhyillä kunnonkohotuspyörälenkeillä. Myös tassuvieheen kanssa on Heron kanssa leikitty, mutta se on tosiaan enemmänkin leikkiä kuin kovaa fyysistä treeniä.

Tulevan kesän ohjelma näyttää hyvin kisapainotteiselta, alustavaan suunnitelmaamme kuuluu Herolle muutamat maastokisat ja tällä kaudella vähän enemmän ratakisoja.

Iivari pääsee 15.5. Tampereelle pentunäyttelyyn kasvattajansa matkassa, saavat kasaan ihka ensimmäisen Fast Pack's -kasvattajaryhmän! :) Itselläni on juuri tuolloin simuloitu pääsykoe enkä siis harmikseni pääse mukaan. Nyt täytyykin vaan alkaa treenata vähän enemmän noita näyttelyjuttuja. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti