lauantai 27. helmikuuta 2010

Kisakauden avaus

Tuomas lähti tänään Heron kanssa Mustialaan talvimaastoihin (itse istuin valmennuskurssilla..) avaamaan 2010 kisakauden.
Ilma oli aika suotuisa vaikka viime viikolla vielä pelättiin hirmuisia pakkasia. Rata oli kuulemma ovaalin muotoinen, vajaa 300m pitkä eli mukavan pituinen ottaen huomioon miten lumi alustana on raskas juosta.
Hero sai alkuerään parikseen Karrun (Perrada Unican Butterflystorm). Hero oli kuulemma suunnannut heti auratun alueen sohjoiseen reunaan ja meno olikin näyttänyt aika pomppuiselta Heron "upotessa" välillä osittain sohjoon. Hero jäi Karrusta jonkin verran jälkeen ja sai pisteitä 206 Karrun saadessa upeat 253 pistettä! Neljä basenjia pääsi finaaliin ja Hero oli alkuerien jälkeen viidentenä, joten Hero pääsi kotimatkalle. Tämä oli kuitenkin mukava aloitus kisakaudelle 2010 ja puhdasta juoksua lähdettiin hakemaan! :-)
Kisan voiton vei Jere, Karrun tullessa toiseksi, kolmantena Venäjännaapuri ja neljäntenä George. Heron jälkeen kuudentena ja seitsemäntenä olivat Virosta kisaamaan tulleet basenjit.
Onnittelut kaikille talvimaastoilijoille!


© Irene Vinha

© Irene Vinha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti