maanantai 4. tammikuuta 2010

Joululomailua

Joululomamme vierähti Porissa sukulaisten parissa. Koirat nauttivat olostaan täysillä, saivathan ne juosta joka päivä vapaana mielin määrin ja parina päivänä pääsivät meren jäälle riekkumaan! Käväisimme myös Tarun, Sellan, Tessan ja Mopen kanssa Viasveden hiekkakuopilla riehumassa, joskin lumi oli niin syvää että ihan hiki tuli!

Hero vietti 2-vuotissynttäreitään 22.12. ja sai tottakai oman nakkikakun (kuvia myöhemmin).
Joululahjoiksi koirat saivat vain tylsät puristeluut, mutta eivätpä koirat joulusta mitään pahemmin ymmärtäneetkään :-)

Iivari senkun kasvaa kohisten ja ensi perjantaina onkin ohjelmassa pojan ensimmäinen rokotuskerta. Iivari on hirmu nopea oppimaan, ja sisäsiisteysopiskelukin etenee mallikkaasti.
Yosal ja Iivari ystävystyivät heti Iivarin kotiutumista seuraavana päivänä, ja ovatkin aivan erottamaton pari. Myös Heron kanssa Iivari saa kunnon painit pystyyn! Q tyytyy seurailemaan nuorison touhuja taka-alalta, mutta silloin tällöin osallistuu itsekin hauskanpitoon.

Vuoden 2010 tavoitteena meillä on hankkia Yosalille maastojuoksukirja ja ehkäpä osallistua kisoihinkin, saa nähdä treeneissä miten kaverin kanssa juokseminen sujuu. Lisäksi pari näyttelyä on Yosalin kalenterissa (esim. Tampere KV maaliskuussa). Heron kanssa aikomus on kiertää ainakin rata- ja jonkin verran myös maastokisoissa, jospa joku serti mukaan saadaan niin aina mukavampi! Qn kanssa piipahdamme ehkäpä vielä parissa näyttelyssä ja kesäkaudeksi toivottavasti pääsemme herran kanssa johonkin kivaan agilityryhmään. Iivari saa rauhassa kasvaa ja toivon mukaan pikkuisen harjoitella vieheen perässä juoksemista.

Loppuun vielä kuvapläjäys joululomastamme Porissa


Hero 2 vee, vähän vaatimattomampi kakku tällä kertaa :-)

Pusipusi

Koko lauma jäällä

Yosal innostui palloleikeistä

Seuraa "johtajaa"

Iivari sanoo: "Määkin haluun!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti