keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Lääkärissä ja heräteostoksia

Meillä sairastetaan inhottavaa silmätulehdusta, uhreina minä ja Yosal.
Itselleni hain lääkkeet jo aikaisemmin, mutta Yosalin kanssa kävimme tänään lääkärissä oireiden vahvistuttua silmätulehdukseksi. Yosalilla rähmiminen alkoikin tosin vasta eilen.
Klo 12 soitin eläinlääkäriin ja jo klo 13 olin ehtinyt käydä näyttämässä Yosalia eläinlääkärillä ja hakemassa lääkkeet. Tosi nopeaa toimintaa, ei voi kuin olla tyytyväinen! Kaiken lisäksi Yosal käyttäytyi eläinlääkäritätin käsittelyssä aivan mahtavan rohkeasti, ei pelottanut yhtään. Myöskään silmien värjäys, huuhtelu ja tutkiminen ei tuottanut mitään ongelmia ja poika olikin oikein reippaana tutkittavana!
Porissa olisi varmaan saanut kuulla lääkäriaikaa kysellessä jotain tyyliin "juu kyllä taitaa mennä ensi viikkoon ennen kuin meillä on aikoja.."

Kävinpä samalla reissulla sitten Viikin Prismassa ostoksilla ja tuli poikettua myös Prisman yhteydessä olevassa eläintarvikeliikkeessä. Sieltä olikin sitten ihan välttämätön pakko ostaa totaalisena heräteostoksena Q:lle sairaan magee nahkatakki, olihan se sentään -50%! ;-)


Vähänks oon nyt kova jäbä?!

2 kommenttia: