sunnuntai 27. syyskuuta 2009

HVK:n maastot

Jännityksellä lähdimme tänään HVK:n maastokisoihin Tuomarinkartanolle, Herolla kun viime kisoista on tuloksena se harmittava diski.

Alkuerissä Hero sai parikseen Georgen (Sonbar's Tom Terrific For Ajibu) joka on pärjännyt tosi hienosti tällä kaudella. Juoksu oli aika tasainen, mutta Hero sai hieman paremmat pisteet seurattuaan viehettä tarkkaavaisemmin. Alkuerän jälkeen Hero olikin hienosti 3. sijalla pistein 223. Neljä koiraa pääsi finaaleihin, joista yksi oli siis Hero.

Hero alkuerissä
Kuva: Sanna-Maija Helevä

Myös finaaleissa Heron parina oli George. Finaalijuoksu jouduttiin keskeyttämään radan alkuvaiheilla viehenarun katketessa. Hero sai tosi hyvän lähdön, joten keskeytys hieman harmitti. No, onneksi pian koirat pääsivät jatkamaan suoritustaan ja rata juostiinkin sitten hienosti loppuun asti. Heron finaalijuoksu oli todella hieno ja Hero seurasi viehettä hyvin oikomatta ja tulikin ensimmäisenä maaliin. Finaalista Hero sai hienot pisteet 254.

Yhteispisteiksi Hero sai siis 477 ja sijoittui lopulta toiseksi ollen samalla Helsingin seudun kennelpiirin mestaruudessa hopeasijalla. Voiton vei hienosti Unna (Dakarai Pillow Talk), suuret onnittelut sinne suuntaan! :-)

Olen kyllä todella tyytyväinen Heron upeisiin ja ennen kaikkea puhtaisiin juoksuihin. Diskin jälkeen ihan vain puhdastakin suoritusta arvostaa ihan eri tavalla! Hero myöskin jaksoi hienosti loppuun asti, eikä osoittanut kovaa uupumusta. Hieno poika! :-)

Ensi lauantaina Hero osallistuu vielä Tuomarinkartanolla ratajuoksukisoihin ja sen jälkeen siirtyy ansaitulle talvilomalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti