torstai 27. elokuuta 2009

Fysiotrapeutilla

Hero pääsi tänään fysioterapeutin käsittelyyn. Loppua kohden poika osasi jo vähän rentoutua ja nauttia mukavasta hieronnasta. Mutta selvästi kipeitäkin kohtia löytyi, sillä välillä kyllä rimpuiltiin aika lailla!

Tamara Merenvallan asiakkaana on käynyt paljon basenjeja, joten hän osasi hienosti käsitellä Heroa. Heron kroppa käytiin kauttaaltaan läpi ja löytyihän sieltä sitten pari harmistusta aiheuttanutta kohtaa. Heron selästä lapojen välistä löytyi hieman lihaskireyttä, mutta siihen saimme kotiin jumppaohjeet, ja Tamara hoitikin sen alueen hyvin kuntoon. Myös ristiselän kohdalta löytyi hieman häikkää, jonkinnäköinen lukko. Ohjeeksi saimme seurailla takapään symmetrisyyttä ja mikäli toispuoleisuus tulisi takaisin/jatkuisi, niin ei muuta kun uusintakäynnille ja "pahimmassa tapauksessa" Heron ristiselän alue pitäisi kuvata. Hero siis selvästi siirsi painoaan tietyissä tilanteissa oikealle takajalalleen. Toivotaan nyt kuitenkin, että mistään vakavammasta ei ole kyse. Muuten Hero saikin kehuja terveistä ja jäntevistä lihaksistaan. Nyt Hero saa huilailla vielä huomisen, ja sitten koittaakin paluu riehakkaaseen arkeen.

Myös Qlle tuli varattua aika fysioterapeutille, kylläkin vasta 14.9. Sittenpä nähdään löytyykö "vanhuksesta" jotain.. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti