torstai 18. kesäkuuta 2009

Kuulumisia..

Vähään aikaan ei ole taas tullut kirjoiteltua, tapahtunut on silti paljonkin.
Viime viikonloppumme vierähti basenjien erikoisnäyttelyssä Kiljavassa, johon meiltä oli ilmoitettu Q. Qn entinen omistaja/kasvattaja Chris Maxka oli lentänyt erikoisnäyttelyyn Seattlesta asti ja jälleennäkeminen oli ihanaa katseltavaa, hyvin tuntui poika vielä muistavan mammansa. :-)
Kotiinviemiseksi saimme tiukahkolta tuomarilta EH:n, hieno suoritus!

Qn jälkikasvu sen sijaan pärjäsi aivan loistavasti erkkarissa. Tupla (Hanishan Quiet Zone) oli erikoisnäyttelyn BIS-pentu ja siskonsa Muru (Hanishan Que Sera Sera) VSP-pentu!! Vautsivau!
Ani (Dakarai Q'Ute) sijoittui 5-7kk narttupentujen luokassa heti toiseksi Murun jälkeen. Myös Tessa (Dakarai Quintessa) esiintyi hienosti erkkarissa, mutta sporttisen ulkomuotonsa ;-) takia jäi sijoituksetta. Eli pojasta (tai tässä tapauksessa myös tyttäristä) polvi paranee! :-)
Q ja etenkin me ihmiset olemme Qn lapsosista nääääääin ylpeitä!!

Q Chrisin esittämänä erkkarissa 13.6.2009 kuva: Pauliina Ylitörmä

Yosal pääsi eilen tapaamaan lajitoverinsa Aidan ja heillä olikin tosi kivaa! Vauhti yltyi välillä päätähuimaavaksi, mutta onneksi koiruudet tulivat hienosti keskenään toimeen. Kiitos seurasta Outi ja Aida!


Aida ja Yosal leikin tiimellyksessä

Tänään käväisimme Harjavallassa maastojuoksuharjoituksissa, jossa juoksemaan pääsivät kaikki. Hero ja Q juoksivat tuttuun tapaansa hienosti. Yosal pääsi kokeilemaan moottoripupun perässä juoksemista ja se sujuikin ihan mukavasti, tosin vieheen virkaa toimittanut muovipussi oli kyllä vähän pelottava loppujenlopuksi. Mutta hienosti poika jahtasi viehettä sen muutamakymmentä metriä! :-)


Herolle taiteilin joku päivä uudet valjaat, joista toivon mukaan ei niin vain luikerrella karkuun! Hero sai myös juoksukisoja silmällä pitäen samaan sarjaan kuuluvan lämmittelymanttelin Action Man-fleecestä. Ja olihan sitä sitten pakko tehdä myös samaan settiin kuuluva kaulapanta kun materiaaleja jäi VÄHÄN yli.. ;-) Noh, Qn ja Yosalin kokoiset valjaat odottavat vielä tekijäänsä...Näissähän pystyy venyttelemäänkin!


Fleece-takista ei tullut ihan sellainen kun toivoin, mutta paremman puutteessa menettelee!

1 kommentti:

  1. Hero haarniskassa... eiku.. :-O

    Mahtava kuva kirmaavista azawakheista! :-D

    VastaaPoista